Közgyűlések

HFFA éves közgyűlés

Tisztelt HFFA tagszervezeti képviselők!

A HFFA elnöksége 2022. december 5.-ére (hétfő) 19 órai kezdettel on-line közgyűlést tart zoom alkalmazással.

Az alapszabály értelmében:
A Közgyűlés ülése nem nyilvános. Azon a Tagszervezetek képviselői, és az Elnökség tagjai, valamint az Elnök által meghívottak vehetnek részt. A Közgyűlés ülésén továbbá bármely illetékes tag hallgatóságként részt vehet, amennyiben részvételi szándékát előzetesen, legalább a Közgyűlés napját megelőző 5 munkanappal jelzi az Elnökség felé.

bővebben…

Éves beszámoló közgyűlés

A HFFA elnöksége 2021. december 13-án 18 órára zoom alkalmazással video konferencia módszerével éves beszámoló közgyűlést hirdet.

A közgyűlés napirendje:

1. 2021 éves beszámoló,
2. az Ellenőrző Bizottság beszámolója
3. Ellenőrző és Fegyelmi bizottsági tagok választása
4. 2022. évi tervek

bővebben…

HFFA közgyűlés 2020. december 4-én

A HFFA elnöksége 2020. december 4-re összehívja a szövetség éves rendes közgyűlését.

Napirend:

1. A vezetőség 2020-as beszámolójának megvitatása,
2. 2021-es pénzügyi terv megtárgyalása,
3. 2021 évi tervek.

A közgyűlést on-line módon zoom alkalmazásával 16 órától tartjuk. A határozatképesség érdekében kérjük minden klub képviselőjét szervezete képviseletére (távolléte esetén megbízással).

2020. november 14-én, szombaton 10 órától a gödöllői Repülőtéren a HFFA tanúsító szervezete siklóernyő bevizsgálói részére továbbképzést tart. A továbbképzés azok számára kötelező, akik még nem rendelkeznek jogosultsággal B típusú vizsgálat igazolására.

Az oktatók éves továbbképzését is on-line módszerrel zoom alkalmazással tartjuk. Az oktatók számára jogosultságuk fenntartása miatt a részvétel valamelyik továbbképzésen kötelező. A választható időpontok: 2020. december 7 hétfő 16 órától, vagy december 9 szerda 16 órától, vagy  december 11 péntek 16 órától. A továbbképzés ideje várhatóan kb 5 óra.

HFFA rendkívüli közgyűlés 2020. július 13-án!

Tisztelt HFFA tagok!

Szövetségünk legutóbbi közgyűlési jegyzőkönyvét a bíróság nem fogadta el, hiánypótlásra szólított fel minket. Ezért 2020. július 13-án hétfőn 17 órától Zoom konferencia alkalmazásával az elnökség Rendkívüli Közgyűlést hív össze az alábbi témában:

1. A hiánypótlásban foglalt hiányosságok megszüntetése, azaz az elnökség 4 év helyett 5 évre való megválasztása, ahogyan azt az alapszabályunk meghatározza.

Az Alapszabály 1.11. pontja alapján amennyiben a közgyűlés határozatképtelen lenne, úgy azt egy órával később ugyanazon módon megismételjük, ekkor a közgyűlés mandátum számtól függetlenül határozatképes.

A bírósági végzést a honlapon mellékeljük, a tagok mandátumai a mai nap taglétszám állapotának megfelelően érvényesek, a honlapon megtalálható.

Bírósági végzés (pdf)

A HFFA elnöksége