Összes hír

Fedémesi gyakorló terület elvesztése

Kedves Pilóták!

Az SVB hosszú és részünkről kompromisszumra nyitott tárgyalása nem vezetett eredményre, a terület tulajdonosa elfogadhatatlan feltételeket szabott a terület használatára. Amit az SVB, a delegáló szervezetek elnökségének egyetértésével, nem fogadott el.

1.  Az eddigi megállapodások folyamatos egyoldalú megszegése miatt az egyesület egy egyszeri 2.000.000 Ft-os díjat fizessen meg Bozó Olivér részére. A jelen felsorolásban foglalt szabályok elfogadása esetén a fizetési feltételek (készpénz, átutalás) és a jogcím pontosításra is kerülnek.
  2.  A tárgyi terület használatáért a tárgyévet megelőző év november 30-ig 500.000 Ft/év használati díjat köteles fizetni az egyesület, amely kizárólag a terület használatára jogosítja fel az egyesületet, egyéb plusz jogosultságot nem foglal magában.
  3.  A Natura 2000 terület okán semmilyen járművel nem lehet a dombra felmenni, az autókat Fedémes falu közigazgatási határánál kell hagyni.
  4.  A mindenkori naplementét megelőző 2 órával a hegyről le kell jönni, a területet el kell hagyni.
  5.  Az eddigi sok évi alaptalan, jogtalan rágalmak okán Zsédey Lászlónak tilos a terültre mennie.
  6.  Bármely közösségi média felületen Bozó Olivér és hozzátartozóinak a megemlítése a siklóernyőzéshez kapcsolódóan tilos.

A pontok bármelyikének csupán egyszeri megsértése is a terület használatának végleges megszűntetését vonzza magával.
Mivel tudott, hogy a területet nem csak az egyesületi tagok használják, az u.n ‘illegális’ siklóernyősökre is vonatkoznak a fenti kritériumok.

Részünkről sem a sérelmi díj, sem a megállapodás megszüntetésre vonatkozó feltételei, mivel azok a szövetségek által nem kontrollálhatóak, nem volt vállalható.
Az SVB továbbra is nyitott, egy a felek megegyezését lehetővé tevő feltétel rendszerről történő tárgyalásra.
Azonban jelenleg mindenkit tájékoztatunk, hogy a terület használatát lehetővé tevő egyezség nem jött létre, így mostantól nincs engedélyünk a belépésre, kérjük, ne használjátok a területet.

SVB

Óbudai kis leszálló

Kedves Pilóták!

Óbudán a lenti leszállót bekerítették, így az a leszálló mostantól nem használható, nem lehet oda leszállni. Figyeljetek és figyelmeztessétek egymást, biztosan lesz, aki nem követi online az eseményeket! A fenti leszállót használjátok, oda továbbra is van lehetőségünk leszállni.

SVB

EHPU Season’s Greetings

EHPU President Marc Asquith and General Secretary Mark Shaw wish all involved with EHPU a very Merry Christmas and greetings of the season, as we launch into a new year and a new flying season!

Boldog karácsonyt kíván a Valko!

Kedves Ügyfelünk !

Megköszönve az egész éves együttműködést, ezzel a videóval kívánunk Önnek/Önöknek Meghitt, Békés, Boldog Karácsonyt és eredményekben gazdag Boldog Új Esztendőt.
Az alábbi képre kattintva tekintheti meg karácsonyi videó képeslapunkat. 

Éves beszámoló közgyűlés

A HFFA elnöksége 2021. december 13-án 18 órára zoom alkalmazással video konferencia módszerével éves beszámoló közgyűlést hirdet.

A közgyűlés napirendje:

1. 2021 éves beszámoló,
2. az Ellenőrző Bizottság beszámolója
3. Ellenőrző és Fegyelmi bizottsági tagok választása
4. 2022. évi tervek

bővebben…