Bekölce információk

2021.10.04.

Kedves Pilóták!

A bekölcei starthelyek használatához szeretnénk néhány fontos információt megosztani, és kérni titeket ezeknek a szabályoknak a betartására.

A terület magántulajdon, de a tulajdonos hozzájárult a használatához, de ha hosszútávon szeretnénk használni (és nagyon szeretnénk!), akkor szükség van arra, hogy szívesen látott vendégek legyünk ott. Ezért a lent leírtakra mindenképp figyeljetek.

Szabályok:

  • Semmiképp se parkoljatok a tanyához bevezető útra, és ha lehet a tanyát se látogassátok meg.
  • A másik oldalt a zölddel jelzett területen nagyjából 3 autó elfér, a többi autóval ne itt, hanem máshol parkoljatok, a Kresz szabályainak megfelelően (még akkor is, ha ez nehézkes, vagy sétálni kell miatta).
  • A pirossal jelzett területre szintén ne parkoljatok.
  • Ne menjetek fel autóval a starthelyre, és a domboldalra se. Siklóernyőzni, gyakorolni lehet, de autókat és nyomokat nem szeretne látni a saját területén.
  • Azt mondta a tulajdonos, hogy a jövőben megpróbál még néhány parkolóhelyet kialakítani, akkor azt is lehet majd használni, megköszönni.
  • Mivel eddig még nem járt ide nagy tömeg, nem annyira ismerik a siklóernyősöket, kérünk mindenkit, hogy viselkedésével jó képet alakítson ki a helyiekben, kulturáltan, illedelmesen viselkedjünk a velük, és különösen a tulajdonossal, hogy szívesen látott vendégek legyünk.

Még nem voltunk lent személyesen, így csak az előzetes kéréseket tudjuk leírni, amint lesz ennél pontosabb, vagy további információ, arról tájékoztatni fogunk Titeket!

Ha ezzel vagy bármelyik starthellyel kapcsolatosan kérdéseitek vannak, nyugodtan forduljatok az SVB-hez:

email: starthelyalap@googlegroups.com

tel: Jenes Győző (+36309534892)

Köszönettel – SVB