A HFFA tandem szakoktatói és tandempilótái részére továbbképzést hirdet!

2019.03.22.

A jelenleg érvényes jogszabályok szerint a tandem pilóták képzését a hatóságilag engedélyezett képző szervezetek végezhetik. A HFFA ilyen szervezet. A továbbképzés célja, hogy a tandem oktatók és pilóták részére korrekt tájékoztatást adjunk a gazdasági célú és a nem kereskedelmi tandem repülések előírásairól és követelményeiről.

 

A félreértések elkerülésére a gazdasági célú tandem repüléseket végzőkkel szemben nincsenek valóságos szakmai többlet követelmények, csupán formális és mennyiségi különbségek. A képzés szempontjából – a közhiedelemmel ellentétben – nincsenek különbségek.

 

A továbbképzésen bemutatjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel külön tanfolyamok nélkül is tandem pilótáink akár gazdasági akár magán célú repüléseket végezhetnek utasaikkal.

 

Egyúttal a tandem szakoktatók számára bemutatjuk a HFFA tandemképző szervezetét és a tandem pilóták képzésének lehetőségeit.

 

A továbbképzési időpontok: 2019. március 29., április 5., április 12. A helyszín a jelentkező létszámok függvényében kerül kijelölésre.

 

A tanfolyamra bármely HFFA tagszervezet tagja jelentkezhet az info@hffa.hu Email címen. A jelentkező adja meg klubja nevét, képzettségét és hogy mely képzési napra jelentkezik. A tandem szakoktatók szakoktatói jogosultságának érvényesítéséhez a tanfolyamon való részvétel kötelező.