Csoportos balesetbiztosítás a HFFA tagjai és családtagjai számára

2017.05.25.

Tisztelt HFFA, Kedves Kerekes László és Szöllősi László Urak!

 

Mellékelem számotokra a mai napon megbeszéltek alapján elkészített ajánlatot.  Ajánlat (pdf)

Amit már mondtam ezzel kapcsolatban Nektek, hogy célom volt csinálni egy olyan terméket, és ebben partner volt a Biztosító, amellyel a repülős társadalom (hobbi, munka) kapjon egy biztonságot, a repülései a szabadideje és amúgy a napjai 0-24 órájában mindig.

Elmondhatom, hogy körbenézve a piacot ebben a szegmensben egyedülálló ez a biztosítás forma, ár érték arányban a legjobb, és a normál háztartási baleset biztosításon felül a repülés kockázatát is bevállalja díjemelés vagy kizárás nélkül.

 

Célom: „Legyen a balesetbiztosítás a védelmi ernyőnk a mindennapi élethez.”

 

Ez az ajánlat nemcsak a HFFA tagjaira érvényes, hanem a tagok családtagjaira is megköthető és kiterjeszthető. Tényleg egy olyan csomagot sikerült összeállítani a biztosítóval, amely adott esetben a család biztonságát lefedi. Ez a megoldás magas biztosítási védelem mellett asszisztencia szolgáltatásokkal egybekötve nyújt segítséget a gyors felépüléshez, és a mielőbbi sporthoz való visszatéréshez.

Ami nagyon pozitív, hogy 14-70 éves kor között megköthető, nincs orvosi kockázatelbírálás, és kb. 3-4 perc alatt egy adatközlő kitöltésével csatlakozhat az egyén.

 

Amit tudni érdemes még róla, hogy nem csak a repülésre érvényes, hanem 0-24 órában ad biztonságot, bármely balesettel kapcsolatban térít.

 

Abban kérem a segítségeteket, hogy ezt az ajánlatot kérlek terjesszétek a klubjaitok felé, hogy minél több ember megismerhesse, szívesen elmegyek bemutatom a terméket számotokra, minden felmerülő kérdésre választ adok.

 

Üdvözlettel.

Helembai Szilárd

Aegon Prémium

légibiztosítási szaktanácsadó

+36 20 335 4489

legibiztositas@gmail.com