Hírlevél

2016.12.16.

Kedves Klubvezetők!

 

Lementek az éves továbbképzések, így mindenki meghosszabbíthatta az érvényességét az oktatói és bevizsgálói jogosításának. Aki esetleg lemaradt, feltétlen jelentkezzen Gurigánál.

2017-ben is minden HFFA-s oktatónk kap a szövetségtől oktatói felelősség biztosítást, reméljük, hogy jövőre sem lesz rá szükség. ☺

Ne felejtsétek, hogy az oktatói bélyegzőtökön át kell cserélni a gumit a HFFA-s gumira, hiszen a saját engedélyünk alapján oktatunk 2017-től.

 

Kérjük a műszaki vezetőket, (bevizsgálókat) hogy ellenőrizzék, hogy felvitték-e a bevizsgálásaik eredményét, mert túl sok ernyőnek nincs az office-on rögzítve az alkalmasság.

Elkészült a 2017-es office felület, így elkezdődhet a jövő éves regisztráció.

Ne felejtsétek, hogy a közgyűlési szándék szerint, az MRSz tagdíjat és az IPPI kártyát külön kell kezelni, mert a HFFA  kilépett az MRSz-ből.

Ettől még minden klub ugyanúgy tagja az MRSz-nek, a különbség, hogy az MRSZ tagdíjat és az IPPI kártyát közvetlen tőlük kell igényelni és oda kell fizetni!

 

A klubok úgy tagjai az MRSz-nek, hogy elfogadták az alapszabályát, amely szerint minden rendes tagot be kell fizetni. Ezért, ha valaki nem szeretné minden tagját, csak a versenyzőket és az IPPI igénylőket befizetni, akkor lehetséges, hogy az alapszabályát ily módon kell módosítania. A módosítás egyébként is sokaknak aktuális, mert év végéig kell megfelelni minden klubnak a ptk-ban módosult feltételeknek.

Néhány klubban igény van a pilóták önálló regisztrációjára, amihez segítséget hamarosan kiteszünk a honlapra. Ez eddig is volt, csak nem nagyon használták. Természetesen a klubvezetői segítség is fent lesz, ha szükséges, használjátok.

 

A közgyűlés megszavazta, hogy legyen műanyag pilóta kártya, így a regisztráció során kérünk, tegyetek fel fotókat a pilótákról.

Reméljük minden érthető, de ha kérdés van, hívjátok Zsuzsit (20-7779130) vagy írjatok a nyilvantartas@hffa.hu –ra.

Kívánunk ez úton is Békés Ünnepeket és sok repülésben gazdag, balesetmentes új évet mindenkinek!

HFFA vezetősége