SVB-Csobánc közös felhívás

2016.05.19.

Lassan közeledik a 3 hónapos tilalmi időszak vége, június 1-től ismét használhatjuk Csobánc rendkívüli adottságú starthelyeit. A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatósággal 2010-ben megalkotott rendszernek és az azóta is korrekt együttműködésnek köszönhetően a partnerek közötti bizalom két éve tette először lehetővé, hogy a szezon kezdete előtt megtisztíthatjuk, lekaszálhatjuk magunknak a precízen kijelölt starthelyek területét és az azokat összekötő ösvényeket.
Alább közreadjuk Biba levelét és kérünk mindenkit, hogy ne csak repülni, hanem az évente egyszeri starthely karbantartásra is látogasson el Csobáncra.
Starthely Vegyes Bizottság (SVB)
________

Május 28. szombatra szervezzük Csobáncra a 3. starthely tisztító napot (eső esetére tartaléknap: június 4.) A munkát akkor tudjuk elvégezni ha legalább 20-25-en leszünk. Szerszámra is szükség lenne, damilos fűnyíró legalább 4-5 kellene, ha van hozzá csillag akkor azzal és néhány vasvilla is elkelne. A fűnyírókba benzin, olaj, a dolgozóknak üdítő és ennivaló biztosítva starthelyalapból.
Találkozó Diszel községi temetőnél reggel 8-kor.
A kocsikat itt lehet hagyni, az embereket és a szerszámokat én szállítom fel a kápolnáig. Akinek a telefonszáma megvan nekem a annak üzenetet is küldök.
Ernyőt senki se hozzon. A szervezéshez és a kaja miatt előzetesen szükséges a várható létszám ismerete. Jelentkezés emailben –lehetőleg telefonszámmal–: bibakft kukac gmail.com.
Czuczai György