Starthely pályázat

2012.06.24.

Sziasztok!
A HFFA és a Siresz közös starthely pályázati bizottsága nem tudott megegyezni a starthelyek kezelőinek igényei elbírálásáról. A Közel 4 milliós igényhez képest alig 2,5 millió áll rendelkezésre. Természetesen, minden starthely nagyon fontos, de sajnos ennyi igényt nem tudunk kielégíteni. Kérjük a pályázókat, ha lehetséges jelenjenek meg a starthelypályázat elosztási napján, 2012.06.27-én szerdán du. 17-kor jelenlétük ugyanis segítheti az elosztás elvét.
Úgy gondoltuk, ezúton kérdezünk meg mindenkit, mert közgyűlést nem tudunk nyáron összehívni, de így talán sokkal több választ kaphatunk kérdésünkre. Természetesen bárki eljöhet, aki szeretne hozzászólni és segíteni a munkát.

A www.hffa.hu weboldalon találtok egy linket, amin kitölthetitek a starthely igényekhez a kívánságaitokat. Akinek így hosszú, annak egy táblázatos megoldást is javaslunk, ami szintén a weblapon lesz kitölthető, de azt kérjük, küldd be az info@hffa.hu e-mail címre.

A Kalocsa ügyében szeretnénk megkérni a két önkormányzatot, hogy sporttámogatásként adja nekünk díjmentesen a terület használatának jogát. Más önkormányzatnál is van erre példa, így ez nem lenne egyedülálló. Ha egyetértetek, a megjegyzésnél ezt jelezzétek.
A híresztelések ellenére, a HFFA-nak nincs érvényes szerződése Foktővel és Uszoddal, így a számlát a szerződésre hivatkozva nem áll módunkban kiegyenlíteni.

Véleményed fontos számunkra, így reméljük, minél többen segítitek döntésünket.
HFFA vezetősége