Siklórepülő oktatói tanfolyam

2012.02.16.

2012. március 9 és 11 között a Magyar Repülőszövetség Szabad Repülő Szakágának éves oktatási tervében tervezettnek megfelelően lehetőséget biztosítunk új siklórepülő oktatói jogosítások megszerzésére. Ehhez oktatói tanfolyamon kell részt venni és az ott elhangzottak, valamint a tematika oktatói képzésre vonatkozó melléklete alapján eredményes vizsgát kell tenni. A tanfolyam előzetesen tervezett időrendje: Március 9-től 11-ig (pénteken 13-tól 22-ig, szombaton és vasárnap 9-től 21-ig).

A továbbképzés tervezett költsége: 30.000.- Ft személyenként, de 6 főnél kevesebb jelentkező esetén a költségek jelentősen emelkedhetnek. A tanfolyamra bármely MRSz-klub vezető pilótája általi felterjesztéssel lehet jelentkezni a tematikában előírt követelmények igazolásával    (info@hffa.hu).

A továbbképzés helyszíne az MRSZ oktatóterme (Budapest XIII. kerület Dagály u. 11. – bejárat a Jakab József utcai telephely felől a porta melletti lépcsőházon a 2. emeletre). Az előadások és a vizsgák nyíltak, bárki számára megtekinthetőek.