Rendkívüli elnökségi ülés 2011. szeptember 20.

2011.09.26.

A SZABAD REPÜLŐK SZÖVETSÉGE ELNÖKSÉGÉNEK 2011.  szeptember 20-i rendkívüli ülése
Az ülés helyszíne: A HFFA székhelyén 1139 Budapest Dagály utca 11.  Időpontja: 18.30 kezdettel

Jelen vannak:
Kerekes László elnök,
Szöllösi László elnökségi tag,
Szűcs Gáspár Kinga elnökségi tag,
Dr.Pálfi Béla Gábor elnökségi tag,
Távol:
Blaumann Attila elnökségi tag,
Tasi Gábor elnökségi tag,
Kádár Márton elnökségi tag,

Napirend:

1. Felmondás: Szebenyi Virág nyilvántartó nappali tanulmányai miatt kérte munkaviszonya megszüntetését 2011. szeptember 1-től. Az elnökség helyére 2011. október 1-i belépéssel Tóth Zsuzsannát javasolta.

2. A Szövetség anyagi helyzete a tervezetthez képest forráshiányos. A bevételek 85%-ban teljesültek, a kiadások viszont növekedtek, az induló 2 millió Forint tartalékunkat emiatt feléltük. A 2012-re átgondoltabb pénzügyi tervezést javasol a közgyűlésnek az elnökség. Ehhez a tagság véleményének felmérésére van szükség. Az alábbi kérdésekben várunk válaszokat tagjainktól:
a.    legyen e kötelező mindenkinek az 5000 Ft-os MRSz tagsági díj befizetése?
b.    támogassuk-e a sportolókat, szedjünk-e tagjainktól sportalapra, figyelembe véve, hogy más szervezetek látványosan elfordultak az élsport támogatásától és az teljesen a HFFA-ra maradt.
c.    érdemes-e a startalap kérdésben együttműködni a SIRESz-szel, egyáltalán van-e szükség ilyen elosztás mellett startalap hozzájárulásra kötelezni tagjainkat
d.    a hátimotorosok jöjjenek-e vissza a HFFA-ba?
e.    Kik fizessék az MRSz szakág működésének költségeit (szakági iroda, CIVL ülés részvétel,
f.    Minden egyéb javaslatot várunk, az info@hffa.hu –ra.

A klubok, és akár tagjaik egyénileg is észrevételeiket, javaslataikat lehetőleg 2011. október 5-ig küldjék meg, hogy az elnökség azok ismeretében javaslatokkal készülhessen az éves közgyűlésre.

3. A HFFA éves közgyűlését az elnökség 2011. november 12-ére szombaton 10. órára hívja össze. Napirendje: Éves beszámolók, jövő évi tervezés.