Meghívó Közép-Európa egyetlen légtérszimulációs központjának megnyitójára

2011.05.05.

Kedves Partnerünk!

A légi forgalom növekedése és a repülés szervezését modernizáló Egységes Európai Égbolt program egyre erősebb keresletet támaszt a navigációt támogató kutatás-fejlesztés és oktatás nemzetközi piacán. Az igényeket kielégítő infrastruktúra – különösen Közép- és Kelet-Európában – azonban csak korlátozottan áll rendelkezésre. A gyorsan növekvő piaci kereslet alapozta meg a magyar légiforgalmi szolgálat azon stratégiai tervét, hogy partnereivel közösen létrehozza közép-európai légiforgalmi tudásközpontját.

A komplex fejlesztési program első elemeként a HungaroControl 2011. május 10-én Center of Research, Development and Simulation (CRDS) néven Közép-Európában egyedülálló légtérszimulációs és kutatás-fejlesztési központot nyit Budapesten.

Tisztelettel meghívjuk Önt az innovációs centrum megnyitójára, amelyen részt vesz Dr. Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár és Schváb Zoltán közlekedésért felelős helyettes államtitkár. Az eseményen vendégül látjuk továbbá magyar és nemzetközi repülési szakma legnevesebb képviselőit; köztük a légi közlekedési hatóság, az EUROCONTROL és a közép-európai funkcionális légtérblokk (FAB CE) országainak képviselőit.

Az ünnepélyes megnyitó időpontja: 2011. május 10. (kedd) 9 óra
helyszíne: Népliget Center, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.

Kérjük, részvételi szándékát 2011. május 9-én 12 óráig jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Cseh Linda, Pressinform

Email: cseh@pressinform.hu

Telefon: +36 1 470 2055, +36 70 331 6495

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk.

Üdvözlettel:
Cseh Linda
account assistant