AUTÓ + MOTOR + SPORT EXPO

2011.02.23.

A Talmácsi Motorsport és a Sportime Magazin 2011. március 11-13. között újra megrendezi az Autó+Motor+Sport EXPO kiállítást, immáron 2. alkalommal. Magyarország legnagyobb motoros rendezvényének, a Budapest Motor Fesztiválnak a társrendezvényeként várja a kiállítókat és a látogatókat a Hungexpo területén, közel 10.000 m2-en.

Az idei kiállítás alkalmával szeretnénk a nagyközönséget megismertetni az autó – és motorsporton túl a sportrepüléssel és az ehhez kapcsolódó további tevékenységekkel, hogy ezzel népszerűsítsük azt. Ennek céljából bemutatkozási lehetőséget biztosítunk a sportegyesületek számára, hogy minden látogató bepillantást nyerjen a repülés világba.

A technikai sportok legismertebb hazai versenyzőivel együtt várjuk a sportrepülés minden szakágából a csapatokat, versenyzőket és repülőgépeiket, kiállítókat, és a sportághoz kapcsolódó termékek forgalmazóit.

Amennyiben érdekli a részvétel, úgy kérjük, jelezzen vissza részünkre, hogy a kedvező ár mellett a legjobb kiállítói helyet tudjuk biztosítani foglaltságtól függően.

Bővebb információkért és a jelentkezési lehetőségért látogasson el honlapunkra:

http://www.sportime.hu/ams-expo-kiallitoknak.html

Ízelítő képekben a 2010-es exporól:

http://www.sportime.hu/category/62-amsexpo2010.html

Videók a rendezvényről:

http://www.youtube.com/user/SportimeTv

Üdvözlettel:

Klimits Benedek

rendezvény koordinátor

Press Komm Kft. – SPORTIME Magazin

1116 Budapest, Kondorosi út 2/a. E épület

Tel./Fax: +36 1 463 9044

E-mail: rendezveny@sportime.hu

www.sportime.hu