Pilótatalálkozó

2011.02.21.

Sziasztok!

Idén is tervezünk nagy hátimotoros tömeges repülést / nem hivatalos rekordkísérletet / ppg találkozót, melyre ezennel szeretettel meghívunk.

Az eddigiekhez képest lesz pár változás.

– A helyszín nem Gödöllő lesz, hanem a pécs-pogányi repülőtér. Ennek van előnye is, hátránya is. Az előnye most nagyobbnak tűnik. Az Aviatorsmeeting és csapata által szervezett, július 22-24-i, három napos, országos pilótatalálkozóhoz illesztjük a saját rendezvényünket. Nagyon jó bulinak ígérkezik, érdemes eljönnie annak is, akinek ez messzinek tűnik. A helyszínen lehet sátrazni, de egyéb szálláskeresésben is kapunk segítséget.

– Nem meghívásos jellegű lesz, hiszen a rendezvény nyitott, de a biztonság érdekében bármit megteszünk. Az előkészületekre még nagyobb hangsúlyt fektetünk majd. Fontos, hogy a tömeges repülés részletei eljussanak minden részt vevő hátimotoros pilótához, ebben a segítségeteket kérjük.

– A pilótatalálkozó részvételi díja 3000 Ft, a levegőben érkezetteknek ingyenes. A Felhőút kötelékrepülésnek nincs díja.

A pilótatalálkozó honlapja: http://pilotatalalkozo.hu/

A regisztráció folyamatos, kérlek, regisztráljatok Ti is, a szervezők munkáját nagyon megkönnyíti.

A szervezés hamar megkezdődött, lehet készülni előre, papírokat, műszakit rendezni, startkönyvet rendbetenni, gyakorolni, rutint szerezni, információt gyűjteni.

A levelezési listán kívül a lényeges és publikus információkat fölrakjuk a honlapunkra is:

http://www.felhout.hu/taxonomy/term/127

Aki nem szeretne a levelezési listán szerepelni, feltétlenül jelezze!

Ötleteket, véleményeket most is örömmel fogadunk pro és kontra. Segítőkre is szükségünk lesz majd.

Legyen szép napotok!

Szabóné Koleszár Edina, Szabó Péter