Biztosítási információ

2011.02.08.

Tisztelt klubvezetők, pilóták!

Bizonyára már tudomást szereztetek róla, hogy az Atlasz megszüntette a  légisportok biztosítási lehetőségét az utasbiztosításán belül.  Tehát az extrém sport kiegészítő 2011. január 1-től már nem ad fedezetet a  repülésre, így a külföldön balesetet szenvedett pilóták költségeit nem  téríti meg. Figyeljetek oda, mert néhány biztosítási iroda még simán  megköti, mert továbbra is létezik extrém biztosítás, csak a repülést  vették ki alóla!

A biztosító azonban hagyott egy lehetőséget a szervezetek, egyesületek  számára, így az úgynevezett corporate plusz szerződéseken belül még mindig  köthető, tehát a HFFA továbbra is tud az útjaitokra változatlan kockázati  elemekkel biztosítást kötni.  Sajnos a magas baleseti hányad miatt az ár megemelkedett. A díj növekedés,  és az ügyintézéssel járó plusz költségek miatt a napi 490.- Ft helyett a  jövőben csak 650.- Ft-ért tudjuk ezt nektek biztosítani.

A jövőben sincs más dolgotok, csak írtok egy emailt a  nyilvantartas@hffa.hu -ra amely tartalmazza, hogy ki,hová és mettől-meddig  utazik, majd átutaljátok, vagy postára adjátok a kért napok után a  díjakat.(Monor és Vidéke Takarékszövetkezet  65100149-11301903) Kérünk, feltétlenül várjátok meg a visszajelzést,  amelyben tájékoztatunk a biztosítás szerződés számáról.
Ne feledkezzetek meg továbbá arról, hogy baj esetén azonnal fel kell venni  a kapcsolatot a biztosítóval így a telefonszám, lehetőleg legyen a  telefonotokba rögzítve!

QBE Atlasz ASSISTANCE
Telefon 06/1-460-1500
Nemzetközi ingyenes szám +800-1254-1354
(nem minden országból hívható!)

Balesetmentes Repülést kívánunk mindenkinek!
HFFA vezetőség.