2006. október 7-i közgyűlés

2009.11.08.

A HFFA 2006. október 7-i közgyűlésének jegyzőkönyvi kivonata Az ülés helyszíne: Az MRSZ oktatóterme 1139 Budapest Dagály utca 11.

Időpontja : 10 órától

Tagok képviselete:

Amatőr SE (Kerekes László)

Airborne SE (Tóth Zsuzsanna)

Budai SE (Tolnay István)

Cumulus SE (Csiga Sándor)

Easy Fly SE (Krahulcsán János)

Gödöllői SE (Lányi Aladár)

Kecskeméti Siklóernyős Egyesület (Mezei Bálint)

Kettő SE (Dulácska Zsolt)

Pilisi SE (Kenderes Zoltán)

Pannónia Solaris SSz (Dr.Hegedüs Anikó)

UFO SE (Bringye Viktória)

Távol:

Békéscsabai SE

Nyikom Hegyisport Természetvédő Klub

Őcsényi RE

Sky Club Győr

Tokaj Fly SE

Napirendi pontok:

Az ülés levezető elnöknek Kerekes Lászlót, jegyzőkönyvvezetőnek Tóth Zsuzsannát választotta meg egyhangú szavazással.

Az elnökség nevében Tóth Zsuzsanna főtitkár beszámolt a Szövetség éves tevékenységéről. Felkérte a szövetség minőségirányítási vezetőjét az elnökség elé terjesztett éves átvizsgálás ismertetésére (az előterjesztés csatolva). A beszámolókat a közgyűlés nyílt szavazással egyhangúlag elfogadta.

A Szövetség 2006 évi pénzügyi beszámolóját a levezető elnök ismertette (xls. fájlban csatolva)

A főtitkár ismertette a Szövetség Ellenőrző Bizottságának beszámolóját (a beszámoló csatolva). A pénzügyi beszámolót és az Ellenőrző Bizottság jelentését a közgyűlés nyílt szavazással egyhangúlag elfogadta.

A szövetség módosította Alapszabályát a 2.1. pontban (PoLéBiSz helyett Közlekedésbiztonsági Szervezet megnevezés), valamint a 4.2. pontban (az ügyvezető szó helyett a főtitkár szó cseréje). Nem tartotta szükségesnek a célokat módosítani a PLH munkatársának észrevétele alapján (a bemutató repülésekre jogosítás a tematikában szabályozott). Erről egyhangú nyílt szavazás döntött.

Kapcsolat a Magyar Siklórepülő Szövetséggel, MRSZ tagság: A Szabad Repülők Szövetsége a továbbiakban nem illetékes sem az MRSZ tagdíj, sem az MSSz tagdíj beszedésére. Ezeknek a tagdíjaknak nincs összefüggésük az üzemeltetés jogosságával, csupán azoknak kell befizetniük, akik az MRSZ-től versenyzési jogosultságot szeretnének szerezni. Ez a terület a Szabad Repülők Szövetségének nem tartozik a tevékenységébe.

2007-es év működési feltételei, éves költségek, tagdíj és nyilvántartási díj. A közgyűlés megtárgyalta és nyílt és egyhangú szavazással megszavazta a 2007-es költségvetés tervezetet (xls. fájlban mellékelve).

Új felvételre jelentkező tagszervezetek felvételének eldöntése. A közgyűlés nyílt és egyhangú szavazással elfogadta a felvételét azoknak a jelentkezett szervezeteknek, amelyek felvételi kérelemmel jelentkeztek attól a naptól, amikor beadják közgyűlésük szervezetünkhöz való csatlakozásáról szóló jegyzőkönyvi kivonatát.Ezek az új tagszervezetek: Sírius SE., Eged Eagles SE., Mátra Extrém SE., Hajdúszoboszlói RK., Sky Escort SE., MSE., Zalaegerszegi SRK.

Kmf.

A jegyzőkönyvet hitelesítették: Tóth Zsuzsanna és Dr. Hegedüs Anikó