Oktatói továbbképzések értékelése

2020.01.22.

A hallgatók értékelő lapjainak összehasonlítása után az éves oktató-továbbképzések tapasztalatai az alábbiak:

A fedémesi körülmények kapták összességében a leggyengébb értékelést. A hallgatók a MALÉV klubba szervezett és a Szentendrei úti összejövetel körülményeit értékelték legmagasabbra.

A továbbképzés szükségessége, tartalma és hasznossága magas színvonalú értékelést kapott.

A legkevésbé hasznosnak és tartalmasnak a balesetekről kapott tájékoztatást tartották a hallgatók, ami érthető is, hiszen sem a KBSz-től, sem a saját REBISz szervezetünktől nem kaptunk szakmai információkat a balesetek okairól és elkerülhetőségük lehetőségeinek elemzéséről.

Az új TMA struktúráról kapott tájékoztatás sem lett a legmagasabb színvonalúra értékelve. A résztvevők hiányolták a siklórepülésre vonatkozó konkrétabb információkat.

Sokan érdektelennek tartották az események bejelentésének rendszeréről és az új REBISz szervezetünkről tartott tájékoztatást.

A legmagasabb értékelést a képzések belső auditjainak tapasztalatainak ismertetése és az on-line rendszer fejlesztésének bemutatása kapta.

A szervezési oldalról a tanulság, hogy a továbbképzést sokkal korábbra, az év végére kell tervezni és az előzetes részvételi jelentkezéseket kicsit szigorúbban kell kezelni. Kevesebb alkalmat kell időben meghirdetni, hogy nagyobb létszámú csoportokban szerveződjenek az előadások.

Aki lemaradt, azoknak még január 31-én egy pótlási időpontot biztosítunk.