HHH tájékoztató

2017.04.15.

Ez úton értesítjük a Szövetségeket,

hogy elkészültek a leadott rendszámokhoz a HHH-ra a behajtási kártyák, és vasárnaptól átvehetőek.

Vasárnap 11 órától a Hármashatárhegyen leszek, és azt követően egyeztetett helyen, és időpontban lehet átvenni.

 

A csatolmányban küldök tájékoztatókat, kérjük, továbbítsátok a tagság, a pilóták felé! Kérlek tegyétek ki a honlapjaitokra!

Tájékoztató a HHH siklórepülő starthelyeinek használatához (pdf)

A HHH siklórepülőtérre gépjárművel történő behajtással kapcsolatos tudnivalók (pdf)

 

Szeretnénk szorosan együttműködni mindkét szövetséggel annak érdekében, hogy a HHH-n visszaszoríthassuk a notorikus légtérsértőket, akik veszélyeztetik az egész HHH-n történő repülést.

 

Kérem, hogy nyomatékosan hívjátok fel a tagságotok figyelmét arra, hogy rendszeres hatósági ellenőrzések várhatóak, ugyanis eddig hallgatólagos megállapodásoknak köszönhetően nem büntettek, azonban a legális helyzet visszaálltát követően már nincs mód kibúvókra!

Az oktatók különösen ügyeljenek arra, hogy a Vöröskővár tövében  már nincs parkolási lehetőség, és behajtási engedély birtokában is büntethetnek, ha nem a meghatározott útvonalon közlekedünk és a kijelölt parkolóban parkolunk.

Azon a területen van a haragos sikló élőhelye, és az ürgék mellett nekik köszönhetjük, hogy a terület védett, és mi használhatjuk. Ők a barátaink és különösen vigyázzunk rájuk!

 

Jó lenne ha nem rontanánk el a renomét, annál is inkább, mert ugyanezen hatóságokkal kell együttműködni Pilis  ügyében is, és egy hosszú menet vége felé közeledünk. Nagyon úgy tűnik, hogy körvonalazódik oda is egy engedély, és rampa építés.

Normális, megbízható, jó együttműködéssel van esély arra, hogy az eddigi szűkülő lehetőségek trendjét megfordítsuk.

 

 

Előre is köszönöm a közreműködéseteket:

Nelly