Hamarosan itt a közgyűlés!

2011.11.07.

Sziasztok!
Hamarosan itt a közgyűlés!

Időpontja: 2011.november 12. 10 óra
Helyszín: XIII. ker. Dagály u. 11. 2. emelet tanácsterem.

(Kérjük, hogy a kocsikkal ne álljatok be az udvarba, ebből mindig konfliktus van.)

Napirend:
– éves beszámolók
– jövő évi terv
Amennyiben az előre meghirdetett közgyűlés nem határozatképes, úgy az egy órával később már létszámtól függetlenül érvényes lesz. Ekkor már újabb napirendi pont nem vehető fel.

Kérünk minden klubot, hogy jelenjen meg mandátumaival. Fontos lenne, hogy együtt tervezzük meg a jövő évet is.

A számítottnál kisebb létszám által létrejött forráshiány miatt az elnök rendkívüli elnökségi ülést hívott össze. Az elnökség arra a következtetésre jutott, hogy felmérjük a tagság véleményét a következő közgyűlésig, és ennek fényében állítják össze a jövő évi tagdíjakat.

Kérjük, küldjétek ki klubtagjaitoknak is és minél többen reagáljatok a lenti kérdésekre:
1. Legyen e kötelező mindenkinek az 5000 Ft-os MRSz tagsági díj befizetése? (Ha nem, önálló engedélyek kellenek)
2. Kell-e saját engedély az MRSz-től függetlenül? (Ez további költség, – REBISZ, – képzési, – műszaki bevizsgáló szervezeti engedély-, de önállóságot ad)
3. Támogassuk-e a sportolókat, (idén ez 2000Ft volt, de a SIRESZ nem adott bele semmit!)
4. Legyen-e startalap? Ha igen, hogyan legyen az elosztása? Hogyan működjünk együtt ebben a SIRESZ-el? (Idén sok kavarodás volt abból, hogy ki kinek fizet és mért ő?)
5. A hátimotorosok jöjjenek-e vissza a HFFA-ba?
6. Kik fizessék az MRSz szakág működésének költségeit (szakági iroda, CIVL ülés részvétel) (a SIRESZ ehhez nem kíván hozzájárulni, a HFFA-t mint szakágat nem ismeri el!)
7. Az IPPI kártyát a jövő évben valószínűleg az MRSz fogja kiadni, mert a SIRESz az IPPI kártya miatt nem kívánja kifizetni a közgyűlés által megszavazott szakági díjakat. Az IPPI kártya hátulján pedig ott szerepel, hogy érvényes a Nemzeti Licenccel. Ezt pedig csak a szakágon keresztül kaphatja meg mindenki. Ez rendben van így?

Minden egyéb javaslatot várunk, az info@hffa.hu -ra.

Kérjük, küldjetek javaslatokat, észrevételeket, hogy az elnökség azok ismeretében készülhessen javaslatokkal az éves közgyűlésre.

HFFA adminisztrátor